Om oss & vårat kafé

Vårat kafé, butik & bageri
Sedan juni 2011 har vi tillhandahållit med gott kaffe, nybakta bullar och bröd i Funäsdalen en lagom skidort i Västra Härjedalen. Njut av klassiska bakverk, tårtor och surdegsbröd. Allt detta bakat i vårt egna bageri en trappa ner. Bröd, bullar och bakverk är gjorda utan onödiga tillsatser och med bra råvaror. Vi förser er med inspiration och smakupplevelser av god kvalité.

Grafisk form & illustration
Efter att ha gått ut Grafisk design på Berghs School of Communication 2008 bar det ganska omedelbart av mot fjällen. I Funäsfjällen finns det ganska få jobb som grafisk formgivare, man kan inte ta jobb på en byrå utan får hitta sin egen väg. Vi arbetar mycket med grafisk form i vårt eget företag och erbjuder förutom våra egna produkter, våra tjänster till företag och organisationer. Främst arbetar vi lokalt men även utanför Härjedalens gränser. Utöver det grafiska erbjuder Edith även webb-lösningar. Om ni har funderingar över något så tveka inte att höra av er!

När du väl har hittat fram till Funäsdalen, kan det tyckas ganska lätt att råka på Edith men vårt kafé & bageri är lite av en gömd pärla. När man når fram till byn kan man skymta kafét längst in vi parkeringen mitt emot ICA.

Allt i kafét är bakat en trappa ner i bageriet. Smaka en bit av vår fantastiska cheesecake, en klassisk prinsessbakelse eller varför inte en bulle.

Vi rostar allt kaffe själva i vårat bageri. Allt för att ge er en så unik och kvalitativ upplevelse som möjligt. Det finns även på hyllorna i butiken om man vill köpa med sig hem. Läs mer om det här.